Har du brug for behandling?

Vi skal håndtere kaos og følelsen af mangel på tid. Vi skal fungere i job, i familie, sammen med vennerne, finde tid til sport, måske endda begå os i elitesportens verden – alle steder stiller vi store krav til os selv og hinanden. For mange kan tilværelsen være en udfordring, som man har svært ved at tackle optimalt. Stress, spiseproblemer (anorexi, bullimi, overspisning, orthorexi eller lignende), overdreven motion, depression, meningsløshed, angst, præstationsangst, identitetskriser, selvlede og manglende tro på egne evner, er alle eksempler på reaktioner forbundet med overbelastning og følelsesmæssig ubalance. I sådanne situationer kan det være nødvendigt med støtte og hjælp fra en psykolog.

Et samtaleforløb med mig som psykolog/sportspsykolog vil hjælpe dig med at forstå din situation. Jeg hjælper dig frem mod en større selvforståelse og større selvaccept, samt med at få dig positivt engageret i din tilværelse. Balancen og troen på dig selv skal genoprettes, så du bliver bedre til at klare fremtidige udfordringer.

På vores arbejde, studiet, eller i sportens verden udvikler vi os og forfiner vores kompetencer – ofte i en specifik retning – og det kan til tider være svært at se sine egne muligheder i andre sammenhænge.

Især hvis man mister sit job, mistrives i jobbet, indstiller sportskarrieren eller generelt har problemer med at slå til, kan det være svært at se sine egne kompetencers værdi – eller få øje på løsninger på problemerne.  Reaktionen på dette kan vise sig som træthed, stress, udbrændthed, depression, angst, meningsløshed, eller en fundamental følelse af manglende værdi som person.

Jeg hjælper dig med at udvikle dig som en hel person, så du igen kan se værdien i dig selv. Du er værdifuld, fordi du er den du er – ikke kun fordi du præsterer succesfuldt. Dine personlige egenskaber er værdifulde, og en forståelse af dine svagheder, kan blive din personlige styrke, der gør det muligt for dig at nå nye mål.