Samarbejdspartnere

Team Danmark
teamdanmark– I mit arbejde for Team Danmark arbejder jeg både med den enkelte atlet, hele holdet og trænergruppen. Det være sig individuelle samtaler med atleterne, trænerne og workshops for hele holdet. Alt sammen med fokus på at optimere præstationerne. Derudover kan de individuelle samtaler også have karakter af støtte til at tackle fx et skadesforløb, karrierestop eller lignende udfordringer.

DMU (Dansk Motor Union)
dmu– I mit samarbejde med DMU, arbejder jeg med de individuelle atleter, som fx BMX-,Speedway-,Motorcross-kørere, ofte er problematikkerne de mentale efterveer ar en skade – dvs. en skræk, for at skulle tilbage og præstere.
Af og til er de kørere, jeg arbejder med så unge, at forældrene har en væsentlig rolle i deres sport. Derfor er mange af mine sessioner rettet mod forældrene, som jeg klæder bedre på, til at kunne støtte deres børn bedst muligt.

Corpus Care – Rygcenter og idrætsklinik
corpus-care– Jeg holder til under samme tag som Corpus Care, der blandt andet består af kiropraktor Lotte Wilchen, Fysioterapeut Piet Duffy. Vi har et helhedorienteret fokus på behandling, idet vi mener at hvad der rører sig i sindet, sætter sig spor i kroppen.